بلاگ سه‌بعدی, پرینتر سه بعدی

 معرفی بهترین کیت‌ پرینترهای سه بعدی [DIY] برای خرید در سال ۲۰۲۲

3bowdi.com - خرید کیت پرینترهای سه بعدی

بیشتر پرینترهای سه بعدی که امروزه از خطوط تولید خارج می‌شوند، از پیش مونتاژ شده هستند. بنابراین تنها کاری که کاربر پس از خرید کیت پرینترهای سه بعدی انجام می‌دهد نصب و تنظیم آن است. اگرچه بدیهی است که در این صورت راحت‌تر به دنیای پرینت سه بعدی قدم می‌گذارد و سریع‌تر پیش می‌رود، اما لذت مونتاژ چاپگر سه بعدی که یک تجربه‌ی آموزشی و ارزشمند است را از دست می‌دهد.  

خرید کیت پرینترهای سه بعدی و ساختن آن از ابتدا نه‌‌تنها صرفه‌جویی زیادی در هزینه برای کاربر خواهد داشت، بلکه راهی فوق‌العاده برای یادگیری طرز کار چاپگر به شمار می‌آید و این امکان را فراهم می‌کند تا دستگاهی متناسب با نیازهای خود بسازد. اگر تمایل به درک این دستگاه‌های شگفت‌انگیز دارید با ما همراه باشید.

خرید کیت پرینترهای سه بعدی چه مزیتی دارد؟

از زمانی که اولین چاپگر سه بعدی توسط چارلز دبلیو هال در دهه‌ی ۱۹۸۰ ساخته شد، چاپگرهای سه بعدی بسیار در دسترس و مقرون به صرفه‌ شدند. اگرچه انواع مختلفی از چاپگرهای سه بعدی وجود دارد، اما در این مقاله تمرکز ما روی دستگاه‌های رومیزی FDM، به دلیل قیمت پایین و سهولت استفاده از آن است. اگر می‌خواهید فورا چاپ نمونه‌‌های اولیه با کیفیت بالا را شروع کنید، پیشنهاد می‌کنیم روی یک چاپگر سه بعدی کاملا مونتاژ شده که کالیبره و کنترل کیفی شده است، سرمایه‌گذاری کنید.

اما اگر از آن دسته افرادی هستید که به چاپگرهای سه بعدی و چالش‌های پیش روی آن علاقه‌مندید ممکن است کار با کیت پرینترهای سه بعدی برای شما جذاب باشد. با صرف زمان و البته کمی صبوری می‌توانید با قیمتی بسیار ارزان‌تر صاحب یک پرینتر سه بعدی شوید. مهم‌تر از همه اینکه هنگامی که خودتان یک چاپگر سه بعدی می‌سازید در مورد عملکردهای داخلی دستگاه و امکانات آن اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.

در ادامه قرار است لیستی از بهترین کیت‌های پرینتر سه بعدی DIY را که در حال حاضر در بازار موجود است ارائه دهیم. در تنظیم این فهرست تاکید ویژه‌ای بر مزایا و قابلیت‌های چاپگر سه بعدی  داشته‌ایم. 

 

بهترین کیت‌های چاپگر سه بعدی DIY کدامند؟

Creality Ender 3 V2

 

3bowdi.com - خرید کیت پرینتر سه بعدی Ender 3 V2

 

Ender 3 V2 نسخه‌ی بهتر و بهبود یافته‌‌تر Ender 3 است که از مقرون‌به صرفه‌ترن چاپگرهای سه بعدی در جهان به شمار می‌آید. با توجه به اینکه Ender 3 V2 نسخه‌ی ارتقا یافته‌ی Ender 3 است، بیایید ببینیم چگونه به عنوان یک رقیب در رتبه‌بندی بهترین چاپگر سه بعدی DIY عمل می‌کند.

 

»»» معرفی کیت پرینتر سه بعدی ‌Creality Ender 3 V2

 

اول از همه اینکه این چاپگر، یکی از ارزان‌ترین پرینترهای سه بعدی FDM موجود در بازار است. ارتقا آن بسیار آسان است و قادر به پرینت سه بعدی اشیا با کیفیتی بسیار بالاست. اگر با Creality Ender 3 سروکار داشته‌اید شاید فکر کنید با یک چاپگر سه بعدی پر سروصدا طرف هستید! در صورتی که این مشکل در Ender 3 V2 کاملا مرتفع گردیده است. همانند نسخه‌های قبلی خود دارای بدنه‌ی تماما فلزی است. اما برخی از مهم‌ترین به روز‌رسانی‌های این دستگاه عبارت است از مادربرد جدید ۳۲ بیتی، طراحی زیبا و موتور بی‌صدا. 

این کیت چاپگر سه بعدی، مجهز به یک پلتفرم شیشه‌ایست که موجب می‌شود تخت گرم شده به سرعت به دمای مطلوب خود برسد و چسبندگی بهتری را برای اشیایی که قرار است چاپ شود، بدون هیچ‌گونه تاب برداشتن فراهم کند. 

در Ender 3 V1، کاربران از گم شدن ابزارها و قطعات کوچک در حین کار بر روی چاپگر، شکایت داشتند. این مشکل در کیت چاپگر Ender 3 V2 مرتفع گردید به نحوی که جعبه ابزار درست در زیر تخت گرمایشی قرار گرفت تا ابزارها و قطعات به شیوه‌ای موثرتر سازماندهی شوند. V2 همچنین صفحه نمایشی دارد که از آن برای کنترل چاپگر استفاده می‌شود. 

مهم‌ترین ارتقایی که روی Ender 3 V2 صورت گرفت سیستم تخلیه فیلامنت و تراز خودکار بستر آن است. اما متاسفانه چیزی که هنوز بهبود نیافته، سطح ساخت آن است. (۲۵۰ *۲۲۰  * ۲۲۰ میلی‌متر)

اگر هنوز در مورد اینکه آیا می‌خواهید اقدام به خرید کیت پرینتر سه بعدی Ender 3 V2 کنید یا نه تردید دارید، لیست زیر به شما کمک می‌کند تا تصمیم بهتری بگیرید:

  • فناوری: FDM
  • حجم ساخت: ۲۵۰ * ۲۲۰ * ۲۲۰ میلی‌متر
  • مواد پشتیبانی شده: PLA، TPU و PETG
  • اتصال: آنلاین و آفلاین با SD Card
  • قطر فیلامنت: ۱.۷۵ میلی‌متر
  • ضخامت لایه: ۰.۱ تا ۰.۴ میلی‌متر
  • دقت چاپ: ۰.۱ میلی‌متر
  • دمای بستر داغ: ۱۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد
  • دمای انتهای دغ نازل: ۲۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد
  • نرم‌افزار مورد استفاده: Simplify3D، Cura
  • ابعاد پرینت: ۴۷۵ * ۴۷۰ * ۶۲۰ میلی‌متر
  • وزن: ۷.۸ کیلوگرم
  • ولتاژ ورودی: AC 115V/230V
  • ولتاز خروجی: DC 24V 270 W

Ender 3 V2 یک کیت چاپگر سه بعدی قابل اعتماد است که با توجه به محدوده‌ی قیمت بسیار پایینی که دارد اما نتایج قابل قبولی از نظر کیفیت چاپ ارائه می‌دهد. با این حال اگر احساس می‌کنید که برای نیازهای شما محدود است ممکن است بخواهید مواردی که در ادامه می‌آید را بررسی کنید.

 

Creality Ender 3

 

3bowdi.com - خرید کیت پرینتر سه بعدی Ender 3

 

Ender 3 در حال حاضر پرفروش‌ترین کیت چاپگر سه بعدی DIY در سراسر جهان است و دلیل اینکه بسیاری از افراد تصمیم می‌گیرند با این چاپگر شروع کنند قیمت بسیار پایین آن است. از دلایل دیگر محبوبیت این پرینتر سه بعدی می‌توان به مجهز بودن پرینتر به یک پلتفرم همه کاره، صرف زمان کم برای مونتاژ دستگاه و راهنمای کامل دفترچه مونتاژ آن اشاره کرد.

 

»»» معرفی کیت پرینتر سه بعدی Creality Ender 3

 

حجم ساخت این پرینتر سه بعدی ۲۲۰ * ۲۲۰ * ۲۵۰ میلی‌متر است که با توجه به قیمت بسیار پایین آن، بهترین چیزی است که می‌توانید تهیه کنید. Ender 3 بر روی یک پلتفرم منبع باز ساخته شده است. از دیگر امکانات این پرینتر می‌توان به بازیابی برق آن اشاره کرد. در صورتی که در وسط پرینت برق قطع شود، سیستم به طور خودکار چاپ را از سر می‌گیرد.

برخلاف Ender 3 V2 این پرینتر مجهز به حسگر فیلامنت نیست و سیستم تسطیح خودکار ندارد. به همین دلیل دستگیره‌های چرخشی بزرگ برای تراز آن تعبیه شده است.

 

مقایسه Creality Ender 3  و Creality Ender 3 V2

 

Ender 3 V2 Ender 3 Printer
FDM (Fused Deposition Modeling) FDM (Fused Deposition Modeling) Technology
220 x 220 x 250 mm 220 x 220 x 250 mm Build Volume
475 x 470 x 620 mm 440 x 410 x 465 mm Printer Dimensions
9.6Kg 8Kg Weight
PLA/ABS/TPU/PETG PLA/ABS/TPU Supported Materials
AC 115V/230V AC 100-265V 50-60Hz Power Input
DC 24V 270W DC 24V 15A 360W Power Output
±0.1 mm ±0.1 mm Precision
No No Filament Run-Out Sensor
Yes No Toolbox
Yes No Power Panic (Print Recovery)
Carborundum Glass Platform Platform Stickers Printing Platform
0.1 – 0.4 mm 0.1 – 0.4 mm Leyer Thickness
New UI Interface Normal Interface screen

 

Creality Ender 5

 

3bowdi.com - خرید کیت پرینتر سه بعدی Ender 5Ender 5 با ۵۰ میلی‌متر اضافی برای محور Z، فقدان حجم ساخت کافی در Ender 3 و Ender 3 V2 را تا حدی جبران نمود. با این اوصاف نمی‌توانید اشیای عریض‌تر یا طویل‌تری بسازید، بلکه می‌توانید اشیایی با ارتفاع‌ بلندتری تولید کنید. به لحاظ اقتصادی این چاپگر نسبت به دو سری پیشین، گران‌تر است که جدای از حجم ساخت بالا، دارای یک سری امکانات هم هست که کاملا افزایش قیمت را توجیه می‌کند. بدنه‌ی قدرتمند و پلتفرم مکعبی پرینتر مواردی از این دست است که موجب افزایش پایداری و استحکام آن می‌شود. در نتیجه چاپ‌های دقیق‌تر با پرداخت سطحی بهتر و افزایش کیفیت کلی دریافت خواهید کرد.

Ender 5 به عنوان یک کیت چاپگر سه بعدی DIY عرضه می‌شود که بواسطه‌ی طراحی ماژولار، مونتاژ آن به صرف زمان زیادی نیاز نخواهد داشت. صفحه‌ی نمایش دارای دستگیره‌هایی است که می‌توانید با چرخش آن، با چاپگر خود تعامل داشته باشید. این صفحه‌ی نمایش زاویه‌ی ۴۵ درجه دارد به نحوی که بشود بدون نیاز به خم شدن، با صفحه چاپگر تعامل داشته باشید.

یکی از ضعف‌های این پرینتر این است که تسطیح خودکار تخت چاپ ندارد. تراز کردن تخت چاپ اگرچه از نظر فنی کار پیچید‌ای نیست اما زمان‌بر است. این ویژگی تا حد زیادی می‌توانست بازی را به نفع Ender 5 تغییر دهد به خصوص با در نظر گرفتن این نکته که قیمت آن نسبت به مدل‌های پیشین بیشتر هم هست. مشکل دیگر این است که هنوز هیچ حسگر تخلیه‌ی فیلامنتی برای این چاپگر وجود ندارد. بنابراین اگر روی یک چاپ نسبتا بزرگ کار می‌کنید، چنانچه فیلامنت تمام شود Ender 5 بدون خروج فیلامنت از اکسترودر به چاپ خود ادامه می‌دهد.

اگر هنوز در مورد انتخاب Ender 5  به عنوان کیت پرینتر سه بعدی خود تصمیم نگرفته‌اید، نگاهی به این لیست بیندازید.

  • فناوری: FDM
  • حجم ساخت: ۲۲۰ * ۲۲۰ * ۳۰۰ میلی‌متر
  • مواد پشتیبانی شده: PLA، ABS، Woodfill، PETG
  • اتصال: آنلاین یا آفلاین با TF Card
  • قطر فیلامنت: ۱.۷۵ میلی‌متر
  • ضخامت لایه: ۰.۱ تا ۰.۴ میلی‌متر
  • قطر نازل: ۰.۴ میلی‌متر
  • دقت چاپ: ۰.۱ میلی‌متر
  • دمای بستر داغ: ۱۳۵ درجه‌ی سانتی‌گراد
  • دمای انتهای داغ نازل: ۲۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد
  • فرمت فایل‌های پشتیبانی شده: STL، OBJ، AMF
  • ابعاد پرینتر: ۵۱۰ * ۴۸۵ * ۵۵۲ میلی‌متر
  • وزن: ۱۱.۸ کیلوگرم
  • ولتاژ ورودی: 110/220 ولت 50/60 هرتز
  • ولتاز خروجی: DC 24V

 

Creality CR-10 / V2 / V3

 

3bowdi.com - کیت پرینتر سه بعدی Creality CR-10 V3

 

باز هم چاپگری دیگر از برند کریالیتی! چرا Creality در هر رتبه‌بندی برای چاپگرهای سه بعدی ظاهر می‌شود؟

شاید چون راهی‌ست برای کسانی که می‌خواهند بدون پرداخت هزینه‌های گزاف، چاپگری مطمئن و باکیفیت داشته باشند. 

Creality CR-10 یکی دیگر از چاپگرهای سه بعدی DIY و منبع باز است. منبع باز به این معنی که از لحاظ سیستم افزار، طراحی، مکانیکی و الکتریکی، امکان بهبود محصول یا اصلاحات گسترده روی چاپگر برای علاقه‌مندان فراهم است.

۳ نسخه‌ی مختلف از کریالیتی CR وجود دارد. هر سه مدل به راحتی قابل ارتقا هستند و از حجم ساخت یکسانی برخوردارند و تفاوت قیمت بین آن‌‌ها زیاد نیست. اگر در مشخصات و ویژگی‌های این ۳ مدل کنجکاو هستید و می‌خواهید در مورد آنچه که آن‌‌ها را از یکدیگر متمایز می‌کند بیشتر بدانید به جدول مقایسه‌ای که در زیر آورده شده است نگاهی بیندازید.

 

Creality CR-10 V3 Creality CR-10 V2 Creality CR-10
Dual-port hot end Cooling Fans Dual-port hot end Cooling Fans Single-port hot end Cooling Fan
Titan direct drive extruder Bowden Extruder (changeable Titan direct drive extruder) Bowden Extruder
Manual bed leveling (upgradable to automatic bed leveling) Manual bed leveling (upgradable to automatic bed leveling) Manual bed leveling
TMC2208 motherboard TMC2208 motherboard Normal drive
Print resuming feature (in case of power outages) Print resuming feature (in case of power outages) No print resuming feature (in case of power outages)
Filament sensor with optimized structure included Filament sensor included No filament sensor
Includes 24V branded power supply Includes 24V branded power supply Includes 12V generic power supply
Dual Z-axis Dual Z-axis Single Z-axis
Branded and improved UI Branded and improved UI Generic UI

 

»»»» برای مطالعه‌ی بیشتر

 معرفی کیت پرینتر سه بعدی Creality CR 10

 معرفی کیت پرینتر سه بعدی Creality CR-10 V2

 معرفی کیت پرینتر سه بعدی Creality CR-10 V3

 

اکنون که به وجه تمایز این سه مدل مختلف Creality CR پی بردید می‌توانیم به صحبت در مورد اینکه چرا این چاپگر ممکن است همان‌ چیزی باشد که به دنبالش بوده‌اید بازگردیم.

Creality CR-10 نسبتا بزرگ است. حجم ساختی معادل ۳۰۰ * ۳۰۰ * ۴۰۰ میلی‌متر دارد. به این ترتیب برای چاپ اشیای بزرگتر نیازی به یافتن راه حل‌های گوناگون مانند چاپ چندین قسمت و اتصال آن‌ها به یکدیگر، یا تغییر جهت اشیا یا به کار بردن تعداد زیادی واحد پشتیبانی ندارید. این دستگاه بر روی قاب آلومینیومی ساخته شده تا به چاپگر و تمام قطعات آن پایداری و استحکام  بیشتری بخشیده باشد. علاوه‌بر این دارای یک تخت شیشه‌ای است. با تخت شیشه‌ای دیگر مشکلات مختلفی مانند چسبندگی و تاب برداشتن را نخواهید داشت و برای همیشه با چاپ سطوح ناهموار خداحافظی خواهید کرد.

و اما خبر بد اینکه CR-10 هنوز قادر به تسطیح خودکار سطح نیست و قابلیت چاپ خودکار پس از قطع برق و حسگر تخلیه‌ی فیلامنت را هم ندارد. بنابراین اگر به دنبال این ویژگی‌‌ها هستید باید V2 یا V3  را تهیه کنید. در مورد سنسور فیلامنت Creality CR V3 دست برتر دارد.

اگر هنوز در یافتن کیت پرینتر سه بعدی DIY مشکل دارید نگاهی به لیست مشخصات فنی این پرینتر بیندازید.

  • فناوری: FDM
  • حجم ساخت: ۳۰۰ * ۳۰۰ * ۳۰۰ میلی‌متر
  • سرعت چاپ معمولی: ۶۰ میلی‌متر بر ثانیه و حداکثر ۱۰۰ میلی‌متر بر ثانیه
  • مواد پشتیبانی شده: PLA، PETG، TPU، ABS، نایلون، پرکننده مس، فیبر کربن، انعطاف پذیر
  • قطر فیلامنت: ۱.۷۵ میلی‌متر
  • قطر نازل: ۰.۴ میلی‌متر
  • دمای بستر داغ: ۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد
  • دمای انتهای داغ نازل: ۲۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد
  • نرم‌افزارهای پشتیبانی شده: Cura، Repetier-Host، Simplify3D
  • فرمت فایل‌های پشتیبانی شده: GCODE، STL، OBJ
  • ابعاد پرینتر: ۶۱۰ * ۵۹۰ * ۶۰۰ میلی‌متر
  • ولتاژ ورودی: 110V/240V
  • ولتاز خروجی: 12 ولت / 24 ولت، 270 وات

 

+Prusa Mini

 

3bowdi.com - کیت پرینتر سه بعدی Prusa Mini+

 

+Prusa Mini به دو صورت کاملا مونتاژ شده یا کیت چاپگر سه بعدی عرضه می‌شود و از +Prusa i3 Mk3S کوچکتر است که در قیمت آن هم بی‌تاثیر نیست.

اگر می‌خواهید در مورد تفاوت‌‌های اصلی این دو پرینتر بیشتر بدانید نگاهی به این جدول بیندازید.

+Prusa I3 MK3S +Prusa Mini Printer
25 x 21 x 20 cm 18 x 18 x 18 cm Build Volume
Between 0.05 and 0.35 mm Between 0.05 and 0.25 mm while

using a standard 0.4 mm nozzle

Leyer Height
More than 200 mm per second More than 200 mm per second Maximum Travel Speed
Up to 300 °C / 572 °F (hotend)

120 °C / 248 °F (heatbed)

Up to 280 °C / 536 °F (hotend

Up to 100 °C / 212 °F (heatbed

Maximum Temprature
Einsy RAMBo 8-bit board with

Trinamic 2130 drivers co-developed

with Ultimachine

Custom 32-bit Buddy electronics with STM32

and latest Trinamic 2209 silent stepper drivers

Mainboard
Yes No MMU25 Support
Direct drive Bowden 3:1 gearing extruder system Extruder
Monochromatic LCD 2.8-inch 65k color screen LCD Screen
Magnetic heatbed with removable

PEI spring steel sheets

Magnetic heatbed with removable

PEI spring steel sheets

Print Surface
1.75mm 1.75mm Filament Diameter
0.4mm (default) / supports other nozzle diameters 0.4mm (default) / supports other nozzle diameters Nozzle Diameter
Any thermoplastic including Nylon and Polycarbonate Any thermoplastic except Carbon filled Supported Materials
Yes (IR) Optional upgrade (bought separately) Filament Run-Out Sensor
Hardware-based

Single G-code line accuracy

Future software upgrade

Single layer accuracy

Power Panic
Via Raspberry Pi Yes Ethernet Connectivity
Via Raspberry Pi Separate future upgrade (ESP Wi-Fi module) WiFi Connectivity
3 thermistors + SuperPINDA, fan RPM sensors 3 thermistors + SuperPINDA, fan RPM sensors Advanced Sensors
No Yes (upcoming feature) Farm Mode
Automatic, Mesh Bed Leveling Automatic, Mesh Bed Leveling Calibration
SD card USB drive / LAN Print File Transfer
USB port USB drive / LAN Firmware update
240W, custom made by Delta with

Power Panic HW

160W, external adapter by Mean Well

or Delta (depending on the region)

Power Supply

اکنون که تفاوت‌های اصلی بین این دو چاپگر را بررسی کردیم، بیشتر بر ویژگی‌‌های + Prusa Mini تمرکز می‌کنیم.

یکی از ویژگی‌های اصلی این چاپگر سه بعدی در سنسور SuperPINDA است. این سنسور به اطمینان از سازگاری اولین لایه چاپ کمک می‌کند و تحت تاثیر نوسانات دما قرار نمی‌گیرد. نازل‌های قابل تعویض، کالیبراسیون خودکار بستر، چاپ با USB و صفحه نمایش LCD 2.8 اینچی تمام رنگ، همه و همه از ویژگی‌هایی است که باعث می‌شود تا احساس کنید +Prusa Mini یک چاپگر سه بعدی تمام‌عیاری است که در یک قاب کوچک‌تر طراحی شده است. 

صفحه‌نمایش 2.8 اینچی به شما کمک می‌کند تا پیش‌نمایش مدل‌های برش‌خورده‌ی خود را قبل از شروع فرآیند چاپ بررسی کنید. از آنجا که عدم سازگاری بین نرم‌افزار برش و چاپگر سه بعدی می‌تواند مشکلاتی برای چاپ بیافریند، این مسئله بسیار مهم است. 

مشخصات فنی +Prusa Mini:

  • فناوری: FDM
  • حجم ساخت: ۱۸۰ * ۱۸۰ * ۱۸۰ میلی‌متر
  • سرعت چاپ معمولی: ۶۰ میلی‌متر بر ثانیه و حداکثر ۱۰۰ میلی‌متر بر ثانیه
  • مواد پشتیبانی شده: PLA، ASA، PETG، ABS، پلی کربنات (PC)، PVA/BVOH، پلی پروپیلن (PP)، فلکس، نایلون، nGen و woodfill
  • ابعاد پرینتر: ۳۸۰ * ۳۳۰ * ۳۸۰ میلی‌متر
  • وزن چاپگر: ۴.۵ کیلوگرم
  • صفحه نمایش: ۲.۸ اینچی
  • دارای ۳ ترمیستور
  • اتصالات اترنت RJ45
  • برد اصلی ۳۲ بیتی buddy
  • ورق فولادی مغناطیسی و قابل جابجایی برای حذف آسان‌تر چاپ

اگر به دنبال یک چاپگر سه بعدی ارزان قیمت هستید که قابلیت اطمینان باور نکردنی با اجزای درجه‌ی ۱ و اشیای چاپ باکیفیت در اختیار شما قرار دهد، +Prusa Mini قطعا ارزش بررسی دارد. از ویژگی‌ها و مزایای این چاپگر می‌توان به حسگر اتمام فیلامنت، مجهز به Power Panic و سیستم کالیبراسیون خودکار آن اشاره کرد.

 

+Prusa i3 MK3S

 

3bowdi.com - کیت پرینتر سه بعدی Prusa i3 MK3S+

 

این پرینتر به صورت یک کیت چاپگر سه بعدی عرضه می‌شود و برای چاپ با بیش از یک نوع فیلامنت سازگار است. در واقع می‌توانید برای چاپ به طور همزمان از ۵ نوع یا ۵ رنگ فیلامنت به طور همزمان استفاده کرد.

جدول مشخصات فنی +Prusa i3 MK3S

  • فناوری: FDM
  • حجم ساخت: ۲۱۰ * ۲۱۰ * ۲۵۰ میلی‌متر
  • سرعت چاپ حداکثر: ۲۰۰ میلی‌متر بر ثانیه
  • مواد پشتیبانی شده: PLA، PETG، PC (پلی کربنات)، PP (پلی پروپیلن)، ABS، نایلون، پر شده از کربن، nGen، CPE، PVA/BVOH، HIPS، PVB، Flex، ASA، woodfill و …
  • قطر فیلامنت: ۱.۷۵ میلی‌متر
  • قطر نازل: ۰.۴ میلی‌متر
  • ارتفاع لایه: ۰.۵ تا ۰.۳۵ میلی‌متر
  • دمای بستر داغ: ۱۲۰ درجه‌ی سانتی‌گراد
  • دمای انتهای داغ نازل: ۳۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد
  • ابعاد پرینتر: ۴۰۰ * ۵۵۰ * ۵۰۰ میلی‌متر
  • اتصالات: کارت SD، اترنت (از طریق Raspberry Pi)، Wi-Fi (از طریق Raspberry Pi)

در این راهنما سعی بر این بود تا روی پارامترهای مختلفی مانند حجم ساخت، سهولت در مونتاژ، کیفیت چاپ، استحکام، وضوح و سرعت چاپ تمرکز کنیم تا بهترین پرینترهای سه بعدی قابل مونتاژ را معرفی نماییم. برخی از این چاپگرهایی که در بالا به آن اشاره شد، به صورت واحدهای کاملا مونتاژ شده هم در دسترس هستند. 

 

پرسش‌های متداول پیرامون خرید کیت پرینترهای سه بعدی

 

✅ آیا می‌توان یک چاپگر سه بعدی ساخت؟

✔ اگر منظورتان این است که آیا می‌توان یک کیت چاپگر سه بعدی خرید که خودمان آن را بسازیم باید بگویم بله می‌توانید یک چاپگر سه بعدی DIY (مونتاژ نشده) را خودتان بخرید و اسمبل کنید.

ولی اگر منظورتان این است که آیا می‌توانید قطعاتی را برای چاپگر سه بعدی تهیه کنید یا نه، باز هم پاسخ مثبت است. اما باید بدانید دقیقا به چه چیزهایی نیاز دارید و بتوانید سیستم عامل مناسب برای چاپگر خود پیدا کنید.

✅ هزینه یک چاپگر سه بعدی DIY چقدر است؟

✔ پاسخ به این سوال به یکسری عوامل بستگی دارد از جمله: حجم ساخت چاپگر، فناوری بکار رفته در چاپگر سه بعدی،‌ دقت چاپ، مجموعه مواد پشتیبانی شده، پایداری و استحکام پرینتر، اینکه تا چه اندازه قابل ارتقا است و مهم‌تر از همه متناسب با نیاز شما باشد یا خیر قیمت‌ ‌‌می‌تواند بسیار متفاوت باشد.

✅ آیا خرید پرینتر سه بعدی به صورت DIY (مونتاژ نشده) ارزشش را دارد؟

✔ اگر به پرینت سه بعدی و چالش‌های مسیر آن علاقه دارید و می‌خواهید مقدار زیادی پول پس‌انداز کنید استفاده از چاپگر سه بعدی DIY یکی از بهترین گزینه‌هاست. شما همان چاپگر سه بعدی با همان کارایی و توانایی، منتها با قیمتی بسیار مقرون به صرفه‌تر خواهید داشت. علاوه ساختن یک چاپگر سه بعدی در برخی موارد بهتر هم هست زیرا به شما کمک می‌کند تا چیزهای زیادی در مورد آن بیاموزید و در صورت بروز مشکل و عیب‌یابی، می‌توانید خودتان اقدام به رفع آن کنید.

✅ قیمت کیت پرینترهای سه بعدی DIY چقدر است؟

✔ برای اطلاع از قیمت روز کیت پرینترهای سه بعدی (DIY) یا مونتاژ نشده با کارشناسان سه بعدی دات کام تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *