در این نوشته ۵ ویدئوی بسیار از جذاب را در حوزهی پرینت سهبعدی و به طور کلی ساخت افزایشی خواهید دید. همچنین برای دیدن ویدئوها و عکسهای بیشتر در حوزهی ساخت افزایشی میتوانید از صفحهی اینستاگرم و کانال تلگرام ما دیدن فرمایید.
ویدئوی ۱: عینک پرینت سهبعدی شده
داشتن ابزار قدرتمندی همچون یک پرینتر سهبعدی به طراحان اجازه میدهد تا مرزهای خلاقیت خود را گسترش دهند. تا آنجا که حتی عینک پرینت سهبعدی شده هم از تیررس این دسته از طراحان و به طور کلی حوزهی ساخت افزایشی خارج نمانده است. اخیراْ کمپانی دانمارکی Monqool، عینک پرینت سهبعدی شدهی خود را به بازار عرضه کرده است. این کمپانی امیدوار است که محصولش در بازار با استقبال خوبی روبهرو شود. آیا در آیندهی نزدیک عینکهای ما هم پرینت سهبعدی شده خواهد بود؟
ویدئوی ۲: پرینت سهبعدی در روآندا
احتمالاْ در مورد تاثیرات و کاربردهای پرینت سهبعدی در شرایط بحرانی شنیدهاید. در حال حاضر پروژهای در کشور روآندا آغاز شده است که قصد دارد برای کودکان نقص عضو شدهی روآندایی پروتزهای پرینت سهبعدی شده بسازد. این پروژه که توسط آقای جان راسک هدایت می شود، هدف کلی خود را طراحی و ساخت قطعاتی در نظر گرفته است که میتوانند تاثیری مشهودی بر روی اجتماع بگذارد. آقای جان راسک استاد دانشگاه هنر، معماری و طراحی ایندیانا است.
در اینجا میتوانید به اطلاعات بیشتری در مورد این پروژه دست پیدا کنید.
ویدئوی ۳: سازههای پرینت سهبعدی شده توسط دانشجوی ایرانی
پژوهشگران دانشگاه پوردو در آمریکا، یک پرینتر سهبعدی سیمان و ملات ساختمانی را توسعه دادند که توانایی تولید ساختارهای پیچیدهای را برای سازهها دارد. موادی که این گروه برای استفاده در پرینتر سهبعدی استفاده کردند از ساختارهای طبیعی الهام گرفته است. سیمانی که این گروه به عنوان مادهی اولیهی پرینتر سهبعدی خود استفاده میکنندُ همانند ساختار پوستهی بندپایان، سوسک ها و خرچنگها، وقتی تحت تاثیر فشار قرار میگیرد سختتر میشود.
تصور کنید که خواص تکنولوژی پرینت سهبعدی در تولید ساختارهای هندسی پیچیده به خواص ذاتی این سیمان اضضافه شود. ساختارهای خروجی از این فرآیند خاصیت ارتجاعی بالاتری دارند و به طور بالقوه میتوانند برای جلوگیری از سوانحی همچون زلزله در سازهها استفاده شوند.
ویدئوی ۴: پرینت سهبعدی در کتابخانه!
کتابخانهها همیشه مرجع و نقطهی تمرکز دانش بودهاند. جایی که افراد جمع می شوند تا از منابع دانش دیگران الهام بگیرند و وسعت علم خود را گسترش دهند. اکنون بعضی از کتابخانه خودشان را با پرینترهای سهبعدی مجهز کردهاند تا از جایگاه خود در عرصهی علم دفاع کنند.
کتابخانهی عمومی فِیرفاکس کانتی دست به استفاده از پرینترهای سهبعدی زده است. این کتابخانه چند دستگاه پرینتر سهبعدی را به طور رایگان در اختیار عموم گذاشته است تا آنها بتوانند به سادگی محدودیتهای یادگیری و دانش خود را به کمک این پرینترهای سهبعدی بردارند!
ویدئوی ۵: فولکسواگن و پرینتر سهبعدی فلز کمپانی HP
پیش از این در کانالهایمان در شبکههای اجتماعی راجع به پرینتر سهبعدی فلز HP صحبت کردیم. اکنون خبری که منتشر شده این است که کمپانی فولکسواگن در حال استفاده از پرینتر سهبعدی فلز کمپانی HP است. این پرینتر سهبعدی فلز با نام تجاری “HP Metal Jet” به فولکسواگن کمک میکند تا سرعت ساخت را در تولید انبوه افزایش دهد. همچنین استفاده از پرینتر سهبعدی فلز در فولکسواگن کمک میکند تا نیازی به استفاده از قالبها و بسیاری از ابزارهای ساخت نباشد.