پرینتر سه‌بعدی

بهترین کسب‌وکارهای نوپای حوزه‌ی پرینت سه‌بعدی [۱۰ استارتاپ برتر]

بهترین کسب و کارهای نوپای حوزه پرینت سه بعدی|best 3dprinting startups| 3bowdi.com
در سال‌های اخیر تکنولوژی‌های پرینت سه‌بعدی توجه بسیار زیادی را در بین استارتاپ‌های جدید به خود جذب کرده‌اند. کارآفرینان و مصرف‌کننده‌ها به طور یکسان می‌توانند از پرینترهای سه‌بعدی برای تولید محصولات کاربردی، از جواهرات تا جایگزین پوست انسان، تولید کنند. این تکنولوژی‌ها با انقلابی که در ساز و کار تولید ایجاد کردند به استارتاپ‌ها اجازه می‌دهند تا محصولات را سریعتر و مقرون به صرفه‌تر بسازند و بتوانند سرمایه‌گذاران را جذب کنند. در ادامه با 10 استارتاپ پرینت سه‌بعدی آشنا خواهیم شد.

با این 10 استارتاپ پرینت سه‌بعدی آشنا شوید:

(۱۰) استارتاپ Natural Machines

استارتاپ “Natural Machines Foodini” آنطور که خود می‌گوید غذاهای واقعی پرینت شده تولید می‌کند. فودینی از مواد اولیه‌ی تازه که قبل از پرینت آماده شده‌اند استفاده می‌کند و تلاش دارد که استفاده از مواد اولیه‌ی تازه برای پخت را ترویج کند. این استارتاپ پرینت سه‌بعدی امیدوار است که مردم را به پخت غذاهای خانگی تشویق کند و سعی دارد در این راه موانعی همچون دشوار و وقت‌گیر بودن آشپزی در منزل را از پیش رو بردارد.

فودینی به اینترنت وصل می‌شود و صفحه‌ی نمایش لمسی آن به کاربر اجازه می‌دهد که غذای مود علاقه‌اش را انتخاب کند و سپس پرینتر سه‌بعدی فودینی به کاربر می‌گوید که باید در هر کپسول دستگاه چه مواد اولیه‌ای را بریزد.

 

استارتاپ پرینت سه بعدی natural machines - سه بعدی دات کام

(۹) استارتاپ SOLS

استارتاپ “SOLS” از پرینت سه‌بعدی، بینایی کامپیوتری و data mapping برای اندازه‌گیری و آنالیز پای افراد استفاده می‌کند تا بتوان برای هر فرد کفش اختصاصی تولید کند. این کمپانی سیستمی با نام “SIZERIGHT” را گسترش داد که برای تولید کفش، آناتومی اختصاصی پای هر مشتری را در نظر می‌گیرد.

“SOLS” با همکاری “RYKA” دست به تولید کفی‌های کفش اختصاصی زدند تا از آن‌ها در محصولات حرفه‌ای “RykaFit” استفاده شود. همچنین آن‌ها امید دارند در آینده با کمپانی‌های بیشتری در زمینه‌ی تولید کفی‌های اختصاصی کفش همکاری کنند.

 

استارتاپ پرینت سه بعدی sols - سه بعدی دات کام

(۸) استارتاپ Banneya London

استارتاپ “Banneya” که در ژانویه‌ی سال 2016 شروع به کار کرد، یک کمپانی ساخت جواهرات سفارشی است که از پرینترهای سه‌بعدی برای تولید فلزات گرانبها استفاده می‌کند.

Banneya می‌گوید که با تکنولوژی مدلسازی دیجیتال خود در حال ساخت خرده‌فروش‌های آینده است. به این دلیل که این تکنولوژی به طراحان اجازه می‌دهد تا جواهرات منحصر به فرد تولید کنند و آن‌ها را به طور اختصاصی و بر اساس سفارش هر مشتری بسازند.

 

استارتاپ پرینت سه بعدی banneya london - سه بعدی دات کام

(۷) استارتاپ Food Ink

شما هیچگاه رستورانی به این شکل ندیده‌اید. “Food Ink” اولین رستوران پرینت سه‌بعدی را خلق کرده است. هر آنچه در این رستوران می‌بینید پرینت سه‌بعدی شده است؛ از غذایی که می‌خورید تا میزی که پشت آن می‌نشینید همگی با پرینت سه‌بعدی ساخته شده‌اند.

 

استارتاپ پرینت سه بعدی Food Ink - سه بعدی دات کام

(۶) استارتاپ Makies

تا حالا پیش آمده است که دوست داشته باشید برای کودکاتان عروسک شخصی بسازید؟

استارتاپ پرینت سه‌بعدی “Makies” با استفاده از پرینترهای سه‌بعدی و تکنیک‌های دیگر ساخت، به شما اجازه می‌دهد که عروسک کودکانتان را خودتان طراحی کنید و سپس آن‌ها عروسک را می‌سازند. مشتری‌های این کمپانی حتی می‌توانند لباس‌های عروسک‌ها را هم به دلخواه خود انتخاب کنند.

 

استارتاپ پرینت سه بعدی makies - سه بعدی دات کام

(۵) استارتاپ Organovo

در شهر سندیگوی آمریکا استارتاپی با نام “Organovo” در زمینه‌ی بیوتکنولوژی فعالیت می‌کند و تمرکز خود را بر گسترش مواد بیوتکنولوژیک برای پرینترهای سه‌بعدی گذاشته است. این کمپانی در سال 2007 بنیان گذاشته شد و همواره از پیشروان پژوهش در حوزه‌ی چاپ سه‌بعدی مواد زیستی(bioprinting) بوده است. همچنین توانسته پروتزهای انسانی تولید کند که می‌توانند همانند بافت واقعی انسانی عمل کنند. موادی که در Organovo برای پرینت سه‌بعدی زیستی استفاده می‌شود به پژوهشگران کمک می‌کند که بیماری‌ها را مطالعه کنند و بدون اینکه این آزمایش‌ها خطری برای انسان داشته باشد، تاثیر داروها بر روی بیماری‌ها را بررسی کنند.
استارتاپ پرینت سه‌بعدی Organovo بر روی پرینت سه‌بعدی موادی همچون بافت کبدی نیز کار می‌کند تا بتوان از آن‌ها برای پیوند به انسان استفاده کرد.

 

روش های کسب درامد اشتغال پرینتر سه بعدی organovo - سه بعدی دات کام

(۴) استارتاپ Pirate 3D

استارتاپ دیگری که در حوزه‌ی پرینت سه‌بعدی جریان‌ساز است “Pirate 3D” نام دارد. این کمپانی فعال در کالیفرنیا، این رویا را دارد که در هر خانه و دفتر کار یک پرینتر سه‌بعدی وجود داشته باشد. بعد از اینکه این استارتاپ توانست در کمپین کیک‌استارتر(Kickstarter) خود حدود 1.5 ملیون دلار سرمایه جذب کند، پرینتر سه‌بعدی خود را رونمایی کرد. پرینتر سه‌بعدی این کمپانی برای تازه‌کارها مناسب است.

 

کسب و کار پرینتر سه بعدی پرینت سه بعدی Pirate 3D - سه بعدی دات کام

(۳) استارتاپ Spuni

“Spuni” یک قاشق مخصوص کودکان است که به طور ارگونومیک طراحی شده است. این استارتاپ توسط دو فارغ التحصیل دانشگاه ام آی تی شکل گرفت که از کثیف‌کاری به وجود آمده در هنگام غذا خوردن کودکان با قاشق‌های معمولی خسته شده بودند. این تیم برای رسیدن به رویاهای اسپونی خود از پرینترهای سه‌بعدی برای طراحی و ساخت نمونه اولیه محصولشان استفاده کردند و توانستند با این روش آن را بر روی کودکان آزمایش کنند. بعد از کمپین آن‌ها در Indiegogo و جذب سرمایه‌ی کافی، آن‌ها اولین سری از قاشق‌هایشان را روانه بازار کردند.

 

کسب و کار پرینتر سه بعدی پرینت سه بعدی spuni - سه بعدی دات کام

(۲) استارتاپ XJet

استارتاپ پرینت سه‌بعدی “XJet” یک کمپانی فعال در حوزه‌ی پرینت سه‌بعدی قطعات فلزی است که از کارتریج‌های فلز مایع استفاده می‌کند. پرینترهای این کمپانی از پاشاندن نانوذرات فلزات برای ساخت افزایشی استفاده می‌کنند. بر خلاف روش‌های متداول پرینت سه‌بعدی فلزات که از پودر آن‌ها به عنوان ماده‌ی اولیه استفاده می‌شود، این استارتاپ با استفاده از فلزات مایع، سرعت پرینت و صرفه‌ی اقتصادی را به مقدار قابل توجهی افزایش داده است.

 

راه اندازی کسب و کار با پرینتر سه بعدی xjet - سه بعدی دات کام

(۱) استارتاپ Shapeways

این کمپانی که در سال 2007 بنیان نهاده شده، یک بازار مجازی پرینت سه‌بعدی است که محصولات مورد نظر مشتریانش را با کمک پرینترهای سه‌بعدی می‌سازد. کسانی که در Shapeways به عنوان فروشنده فعالیت می‌کنند و یا هر کس دیگری، می‌تواند مدل‌های کامپیوتری خود را با استفاده از خدمات Shapeways بسازد. این بازار آنلاین مدرن به طراحان در بسیاری از کشورهای دنیا این فرصت را داده است که محصولات نوآورانه‌ی خود را بسازند و یا بتوانند نمونه‌ی اولیه‌ی محصولاتشان را بدون هزینه‌ی اولیه و دردسرهای ساخت، تولید کنند.

 

روش های کسب درامد اشتغال پرینتر سه بعدی Shapeways - سه بعدی دات کام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *